Tisztelt Szülők! Kedves Diákok!

 

A koronavírus járvány váratlan helyzeteket teremt és – csakúgy, mint az élet minden területén - az oktatás minden résztvevőjétől is megköveteli a kiszámíthatatlanul változó feltételekhez való alkalmazkodást és együttműködést.

Mivel az oktatás, - az egyre fokozódó fertőzésveszély miatt – telefonon, tableten, asztali számítógépen vagy laptopon történhet, alapvető, hogy a tanáraink és a diákok számára is adottak legyenek a technikai feltételek. A digitális tanítás mindenki számára kötelező a tanuló személyes, ill. családjának technikai feltételeire való tekintet nélkül. Azok, akik nem rendelkeznek a fent említett eszközökkel, kis létszámú csoportokban (3-4 fővel) az iskolánkban található számítógépek segítségével vesznek részt az oktatásban. Felhívjuk a tanulók figyelmét, hogy a letöltött Kréta applikáció csak korlátozottan alkalmas a digitális tanulási folyamat támogatására. Megbízhatóbb működést biztosít a böngészőben megnyitott Kréta. https://tszc-geza.e-kreta.hu/

Kérjük, hogy akinek nem megoldható az otthonról való tanulás lehetősége, jelezze iskolánk igazgatóhelyetteseinek e-mailben (elérhetőségek lent!). Az iskolai tanórák megszervezésében elengedhetetlenül fontos a gyors visszajelzés, mindenki együttműködésére számítunk!

Gyorsan kellett megterveznünk a digitális oktatásra való átállást, így arra kérjük/kérünk Önöket/Titeket, hogy ameddig a rendszer megszilárdul, és kialakul egy folyamatos tanítási munkafolyamat, úgy az esetleges „zökkenőkért” szíves türelmüket/türelmeteket kérjük! Az elmúlt napokban és a mai napon is a felkészülési és tájékoztatási fázisban voltunk; úgy gondoljuk, megtettük a megfelelő előkészületeket.

A holnapi naptól a tanítás „élesben” fog kezdődni, így minden diák közreműködésére számítunk! Sajnos nem tudjuk meddig fog tartani, az az állapot, amelyben most élünk, – akár hetekig elhúzódhat - ezért mindenki összefogására és segítségére, valamint részvételére szükség van.

Kedves diákok, legyetek kedvesek a munkában, a tőletek telhető leghatékonyabban részt venni és a tanulást komolyan venni! Az ilyen módon való tanórai részvétel és az ebből fakadó, jövőbeli osztályzások, egyenértékűek azzal, mintha bent ülnétek a „normális-mindennapi” tanórákon.

Nagyon szépen köszönjük a közreműködéseteket! Mindenkinek jó egészséget és jó tanulást kívánunk!

                                                           

Esztergom, 2020. március 18.                                                                                                                                                                                                        Az Iskola Vezetősége

Igazgatóhelyettesek és elérhetőségük:

Meszes-Bábszkiné Madarász Csilla: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szocskáné Bukaresti Margit: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.