Ingyenes nyelvi, informatikai és vállalatvezetési képzés

 

2016. szeptember végétől a TSZC Géza Fejedelem Ipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájában lehetőség nyílik, hogy ingyenes nyelvi, informatikai és vállalatvezetési képzésen vegyenek részt az érdeklődők. 

 

Általános tudnivalók a képzésről:

Óraszámok: 504 óra (esti képzés), melyből 60% idegen nyelv (angol vagy német), 30% informatikai ismeretek, 10% vállalatirányítási ismeretek.

Az egy éves képzés neve és nyelvi szintje:

* Kis- és középvállalkozások ügyvezetője I. (OKJ 35 345 01) – kezdőről alapfokú nyelvvizsgáig.

* Kis- és középvállalkozások ügyvezetője II. (OKJ 55 345 01) – alapfokú szintről középfokú nyelvvizsgáig.

Jelentkezési feltételek:

* Kis- és középvállalkozások ügyvezetője I. (OKJ 35 345 01) (1 éves, esti képzés)

bemenet: alapfokú iskolai végzettség és bármilyen szakképesítés/szakmai végzettség (ide értve a régi szakközépiskolákban az érettségi bizonyítvánnyal tanúsított szakmai végzettséget is)

* Kis- és középvállalkozások ügyvezetője II. (OKJ 55 345 01) (1 éves, nappali, esti képzés)

bemenet: érettségi vagy szakközépiskolai érettségi végzettség és bármilyen /szakmai végzettség (ide értve a régi szakközépiskolákban az érettségi bizonyítvánnyal tanúsított szakmai végzettséget is), és B1 szintű nyelvtudás az oktatott nyelvből. A képzés megkezdése előtt képzésre jelentkező szintfelmérő teszten vesz részt.

A beszédközpontú nyelvi képzés célja, hogy elősegítse a hallgatók alkalmazkodását az idegennyelvi környezethez, fejlessze kommunikációs készségeit és képességeit. Célja továbbá, hogy a hallgatók olyan idegennyelvi kompetenciák birtokába jussanak, melyek segítségével mindennapi életük és munkájuk során nyitottabbá válnak a világra. A képzés során a hatékony, gátlásoktól mentes, szabad kommunikációs attitüd kialakítás a cél.

Az informatikai képzés célja, hogy a képzésre jelentkező megismerje az internet nyújtotta lehetőségeket, melyeket munkájában tud használni. Ismerjen internetes keresőmotorokat, azok segítségével képes legyen információkat gyűjteni, a megszerzett információkat elektronikusan továbbítani. Munkájában tudja használni a legismertebb elektronikus ügyintézési portálokat. Tudja használni a közösségi háló nyújtotta lehetőségeket mind személyes, mind munkahelyi célokra.

Jelentkezni az iskola könyvtárában lehet, bővebb tájékoztatást az alábbi telefonszámon nyújtunk: (33)510-000 

 

Jelentkezési lap letöltése:

letoltes round